360ISTANBUL SUADA CLUB

Japon yemeklerinin özü, Çin yemek kültüründen gelen 5 temel lezzete dayanır; şeker, tuz, sirke, soya sosu ve miso. Eski Japon aşçılarının becerisiyle bu 5 temel lezzet, Japon yemeklerinde 5 temel tada dönüşmüştür. Bu temel tatlar tıpkı Türk mutfağındaki gibi tatlı, ekşi, tuzlu, acı ve baharatlıdır. İşte "ITSUMI" bu 5 temel Japon tadının simgesidir.

İtsumi, bu geleneksel tatlara sadık kalarak, yiyeceklerin doğal lezzetini bozmadan Japon yemeklerinin keyfine varabilmeniz için lezzet düşkünlerinin uzun süre vazgeçemeyeceği bir konsept ile kuruldu. 2003 Eylül ayında açılan 4. Levent' teki şubesinde Japon güneşinin doğuşuna şahit olmuştunuz.

Yıllardır Asya kültürünün saygı ve hoş görüsünü Avrupa'nın sıcak ve misafir perverliğiyle harmanlayıp sizlere yaşatmaya çalışan İtsumi, şimdi Asya ve Avrupa'nın ortasındaki Su Ada' da ikinci şubesini açarak, Japon güneşinin yükselişini sizlerle izlemek istiyor.